Staf

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor Stichting CPVV. De staf van CPVV zijn een deel van de vrijwilligers die zich inzetten om activiteiten te organiseren. 

Stichting CPVV waardeert het werk van haar vrijwilligers enorm. 

 

Gabriëlla van Driel

 

De sprankelende ogen bij aankomst, de verbeten koppies tijdens een oefening en het gejuich na een doelpunt of mooie pass. Ik vind het heerlijk om te zien hoe de meiden zich individueel en met elkaar ontwikkelen tot jonge volwassen vrouwen. Zowel als voetbalsters in het veld bij een training of oefenwedstrijd. Als daarbuiten tijdens zomerkampen of teambuildingsuitjes. Ik geniet ervan om een bijdrage te kunnen leveren aan de voetbalvaardigheden en daarnaast om een luisterend oor te kunnen zijn voor alle vragen die een opgroeiende vrouw met zich meedraagt.

Samen met de meiden, de ouders/verzorgers, stafleden en samenwerkingspartners wil ik ervoor zorgen dat er een stabiele basis wordt gecreëerd voor het organiseren en financieren van waardevolle activiteiten voor dit bijzondere team. Zodat we samen lokaal, nationaal en internationaal meer bekendheid kunnen geven aan CP-voetbal voor vrouwen en meer meiden de mogelijkheid kunnen bieden om deel uit te maken van ons avontuur.

Eline Blaauw 

 

"Het allermooiste van het team vind ik de lachende speelsters tijdens de activiteiten en de reacties die we krijgen na afloop. Elk individu ervaart de trainingen op haar eigen manier en weet zich dan ook op een unieke wijze te ontwikkelen, zowel op als naast het veld en dat vind ik erg mooi om van dichtbij mee te kunnen maken."

"Wat ik graag wil bereiken/meemaken met het team is een vraag met een antwoord die zich continu blijft ontwikkelen. Dromen en doelen blijven veranderen naarmate het einddoel in zicht komt, het belangrijkste is het proces ernaartoe. In het proces waarin we zitten zou ik graag twee kanten op willen. Ten eerste wil ik samen met de staf en alle betrokkenen meer mogelijkheden creëren voor speelsters met CP/NAH om te kunnen voetballen met lotgenoten. En uiteraard zou ik het fantastisch vinden als ik straks een team zou kunnen zien stralen op de Paralympische spelen!"

Wouter van Driel