speelsters in de media

Speelster Lyan - juni 2022

 

Lyan is geïnterviewd door Susanne over haar CP en voetbalactiviteiten! 

 

Speelster Norah - Mei 2022

 

Norah speelt sinds 2018 bij de CP-voetbal Vrouwen en doet dit met heel veel plezier. Ze heeft al veel mooie ervaringen op mogen doen samen met haar teamgenoten. Haar doel is het deelnemen aan de IFCPF World Cup in Spanje waar zij aan gaat deelnemen in mei 2022. 

 

De regionale krant in haar dorp hebben haar geïnterviewd!

Speelster Bolou - Mei 2022

 

Bolou speelt sinds 2021 bij de CP-voetbal Vrouwen en doet dit met veel plezier naast haar andere sport tafeltennissen. Zij wil in deze twee sporten schitteren. In mei 2022 gaat Bolou deelnemen, samen met 8 andere speelsters, aan de IFCPF World Cup Female in Spanje. 

 

De regionale krant in haar dorp hebben haar geïnterviewd!

 

Speelster Lyan - Juni 2020

 

Lyan speelt sinds het begin bij de CP-voetbal Vrouwen en deed ze de eerste training mee met gips doordat ze een operatie gehad had aan haar achillespees. Sinds het begin vindt Lyan het fantastisch om uit te mogen komen voor het CP-voetbal vrouwenteam. 

 

Voor de website van cpvoetbal is Lyan geïnterviewd door Gabriëlla over haar deelname aan de KNVB campagne en haar ambities!

 

Speelster Anne-Jet - Mei 2021 

 

Anne-Jet komt uit Brabant en nspeelt sinds 2018 bij de CP-voetbal Vrouwen met veel plezier. Zij is bij het team gekomen door haar revalidatiearts en zit in het team helemaal op haar plek! 

Voor de website van cpvoetbal is Anne-Jet geïnterviewd door Gabriëlla over haar voetbalbelevenissen bij de CP-voetbalvrouwen en haar ambities. 

 

Speelster Lyan - september 2020 

 

Lyan speelt vanaf 2018 bij het Nederlands CP team , daarnaast speelt zij ook bij Ajax Only Friends. Naast haar sportieve activiteiten doet ze HBO verpleegkundige op hogeschool Windesheim in Almere. 

Hogeschool Windesheim heeft haar een topsportstatus gegeven zodat zij naar de IFCPF World Cup female in Barcelona kan gaan. 

Hogeschool Windesheim bestaat in september 10 jaar. Ze hebben een magazine gemaakt waarin Lyan een mooi plekje heeft gekregen. Lyan vertelt wat er voor haar geregeld wordt waardoor zij de studie kan combineren met voetbal. Super leuk! 

Lees hieronder het interview!

speelster Jara - juni 2020

 

Jara speelt vanaf 2018 bij het Nederlands CP team naast haar eigen team bij VV Cabauw. 

Naast het voetbal is Jara de ambassadrice voor CP voetbal vrouwen van Europa. Zij probeert CP voetbal voor vrouwen bekender te maken in Europa zodat er steeds meer meiden komen voetballen die CP hebben. CP Nederland heeft Jara geïnterviewd over CP voetbal, super leuk!

 

Lees hieronder het interview van Jara! 

Daarnaast is Jara ook geïnterviewd door de krant 'Het Kontakt'. Zij speelde samen met het CP vrouwenvoetbal team tegen een meiden team van haar eigen club VV Cabauw. 

Lees hier het krantenartikel van Jara!