activiteiten

 

De activiteiten van onze stichting worden onderverdeeld in voetbaltrainingen, oefenwedstrijden, teamuitjes, activiteiten van samenwerkingspartners en internationale evenementen.

Alle activiteiten dragen bij aan onze doelstelling, in het kort; verbinden, bewustwording creëren, bijdragen aan inclusiviteit en het bevorderen van lichamelijke, psychische en sociaal-emotionele ontwikkeling van vrouwen met CP of NAH. 

IFCPF World cup female

 

Samen met meiden van over de hele wereld willen wij meedoen aan de eerste IFCPF World Cup voor vrouwen in Sant Cugat, Barcelona, Spanje. Dit toernooi is een unieke kans voor de meiden om zich te meten met de wereldtop. Deelnemers zijn o.a. Japan, Spanje, Denemarken, Australië en de Verenigde Staten. 

Onze ambitie is om hier als team uit Nederland aan deel te nemen. Zowel organisatorisch als sportief wordt er hard gewerkt om deelname te realiseren en de eerste World Cup mee te nemen naar Nederland! De weg ernaar toe is daarentegen vol uitdagingen. Help jij ons mee om de reis te financieren? Klik op 'sponsoren' voor meer informatie.

 

Praktische informatie
Evenement:        IFCPF World Cup (female)

Organisatoren:   FECPC & IFCPF

Datum:               n.t.b*

Locatie:              Sant Cugat, Barcelona, Spanje

 

* Oorspronkelijk was dit evenement gepland van van vrijdag 6 augustus 2021 tot en met vrijdag 13 augustus 2021. Wegens de Corona crisis is dit evenement uitgesteld naar 2022. 

VOETBALTrainingen

 

De voetbaltrainingen vinden ongeveer twee tot drie keer per maand plaats. De trainingen worden mogelijk gemaakt door voetbalvereniging v.v. Cabauw te Lopik. De trainingen zijn bedoeld om samen veel plezier te maken, van elkaar te leren en stap voor stap beter te worden in voetballen. Zo combineren wij persoonlijke ontwikkeling met fanatiek voetbal! 

Adres
Voetbalvereniging Cabauw
Nicolaas van Catsweg 9
3411 EH Lopik 

 

Trainingsdata en tijden 2021:

Zondag 25 april: inloop 10.00 start 10.30

Zondag 9 mei: inloop 10.00 start 10.30

Zondag 30 mei: inloop 10.00 start 10.30 

Zondag 6 juni: inloop 10.00 start 10.30 

Zondag 20 juni: inloop 10.00 start 10.30 

Zondag 27 juni: inloop 10.00 start 10.30  

Wedstrijden

Om ons nog verder te ontwikkelen spelen wij ook wedstrijden. Een uitstekende mogelijkheid om toe te werken naar de wedstrijden tijdens de IFCPF World Cup Female en om meer bekendheid te geven aan CP-voetbal voor vrouwen. 

Interesse om tegen ons te oefenen? Of wilt u ons uitnodigen voor een clinic of activiteit? Leuk, neem contact met ons op!

teamuitjes

Bij de teamuitjes hebben we veel plezier met elkaar. We proberen tijdens teamuitjes bijvoorbeeld andere sporten uit onder begeleiding van top atleten met of zonder beperking, zoals klimmen, skiën of snowboarden. Zo leer je je lichaam kennen en ontdek je wat er allemaal mogelijk is met CP en NAH. Ook bezoeken we bijvoorbeeld voetbalwedstrijden van de Oranje Leeuwinnen. Weet jij een leuk teamuitje of kan jij ons een leuk teamuitje aanbieden? We horen graag van je!