activiteiten

 

De activiteiten van onze stichting worden onderverdeeld in voetbaltrainingen, oefenwedstrijden, teamuitjes, activiteiten van samenwerkingspartners en internationale evenementen.

Alle activiteiten dragen bij aan onze doelstelling, in het kort; verbinden, bewustwording creëren, bijdragen aan inclusiviteit en het bevorderen van lichamelijke, psychische en sociaal-emotionele ontwikkeling van vrouwen met CP of NAH. 

VOETBALTrainingen

De voetbaltrainingen vinden ongeveer twee keer per maand plaats. De trainingen worden mogelijk gemaakt door voetbalvereniging v.v. Cabauw te Lopik. De trainingen zijn bedoeld om samen veel plezier te maken, van elkaar te leren en stap voor stap beter te worden in voetballen. Zo combineren wij persoonlijke ontwikkeling met fanatiek voetbal! 

 

Adres
Voetbalvereniging Cabauw
Nicolaas van Catsweg 9
3411 EH Lopik 

 

Trainingsdata en tijden 2022:


Training - zondag 26 maart 2023 - KNVB campus - tijd ntb.
Training - zondag 7 mei 2023 -v.v Cabauw - tijd 10.30-12.00
Training - zondag 14 mei 2023 - KNVB campus - tijd ntb.

Voor meer informatie over de trainingen kunt u vinden in de bijlage hieronder! 

 

Overige activiteiten 2022

 

Activiteiten Kalender Feb Mei 2023
PDF – 67,2 KB 41 downloads

Wedstrijden

Om ons nog verder te ontwikkelen spelen wij ook wedstrijden. Een uitstekende mogelijkheid om toe te werken naar de wedstrijden tijdens de IFCPF World Cup Female en om meer bekendheid te geven aan CP-voetbal voor vrouwen. 

Interesse om tegen ons te oefenen? Of wilt u ons uitnodigen voor een clinic of activiteit? Leuk, neem contact met ons op via info@cpvoetbalvrouwen.nl!

 

Wedstrijd - zondag 16 april 2023 - KNVB campus - tegenstander de zwervers MO-17 - tijd ntb.

teamuitjes

Plezier en uitdaging staan voorop! We zijn al een keer gaan klimmen, skiën en snowboarden. Zo proberen we eens wat nieuws en leren we van andere top atleten met of zonder beperking. Zo leer je je lichaam kennen en ontdek je wat er allemaal mogelijk is met CP en NAH. Ook hebben we een wedstrijd bezocht van de Oranje Leeuwinnen in Frankrijk! Weet jij een leuk teamuitje of kan jij ons een leuk teamuitje aanbieden? We horen graag van je!