trainingsweekend Dordrecht en rotterdam 2022

Begin februari stond er een trainingsweekend op het programma ter voorbereiding op de IFCPF World Cup die gaat plaatsvinden van 7 mei tot 18 mei in Salou (Spanje).

Van 11 februari tot 13 februari vond het voetbalweekend plaats in Dordrecht en Rotterdam.

Op het programma stond een wedstrijd van de Feyenoord vrouwen, trainingsdag in de zaal, teambuilding en zwemmen. Op deze manier hebben we optimaal kunnen voorbereiden op de IFCPF World Cup. 

Hieronder kan je foto's bekijken van dit fantastische kamp! of bekijk ons verhaal op Instagram

 

internationaal trainingskamp ZEIST 2019

In 2019 kwam het IFCPF & KNVB European CP Football Female Development Camp naar Nederland. Een lange naam, maar kort gezegd was het een fantastisch voetbalkamp van 12 tot 16 augustus in de bossen van Zeist. De Nederlandse meiden hebben de tijd van hun leven gehad samen met deelnemers uit Spanje, Denemarken, Duitsland en Japan. Ook Engelse coach Leah Poole was overgevlogen om de speelsters van alles te leren over CP-voetbal. Wist je dat er tijdens dit kamp zelfs de eerste CP-voetbal vrouwen interland ooit is gespeeld? Nederland tegen Spanje eindigde in een 8-1 overwinning voor de Oranje Leeuwinnen.  

 

Zie de foto's voor een sfeerimpressie van dit onvergetelijke evenement. Veel dank voor de Paasheuvelgroep, waar wij mochten verblijven. En uiteraard de IFCPF en de KNVB voor de samenwerking om dit evenement tot een succes te maken!

 

Internationaal trainingskamp Barcelona 2018