Nieuws

Juni 2020 - Speelsters in het nieuws

 

Jara is ambassadrice van Europa en zet zich in voor CP voetbal voor vrouwen. CP Nederland heeft haar geïnterviewd over het CP vrouwenvoetbal team van Nederland! Bekijk hier het interview! 

Juni 2020 - deelnemen verloterij! 

 

Ook al heeft alles even stilgestaan door Corona: wij gaan natuurlijk dóór met onze stichting! Daarom doet onze stichting mee aan de Dóór met je club verloterij. Deze loterij zorgt voor financiële ondersteuning waar we leuke dingen mee kunnen doen!

De opbrengst van de loterij willen we besteden aan het deelnemen aan de eerste IFCPF World Cup Female volgend jaar in Spanje. Met de opbrengst kunnen we eveneens evenementen en trainingen organiseren om te zorgen voor een sterke, gemotiveerde en enthousiaste selectie.

Koop een lot en steun Stichting CP-voetbal Vrouwen! Met een lot kan je fantastische prijzen winnen zoals een nieuwe auto, elektrische fiets en als hoofdprijs een appartement in Landgoed Château des Gipières.
Kijk voor alle prijzen en jouw kansrijke lot op www.verloterij.nl ! Doe jij ook mee?

Mei 2020 - alle activiteiten tot 1 september afgelast!

 

Vanwege het corona virus zijn er de afgelopen maanden geen trainingen geweest, dit vinden wij natuurlijk ontzettend jammer! Gelukkig zijn de maatregelen weer versoepeld en mogen de meeste meiden weer trainen bij hun eigen vereniging.

Helaas hebben wij de beslissing moeten nemen om in ieder geval tot 1 september 2020 de trainingen, wedstrijden en teamuitjes etc. te annuleren wegens de corona maatregelen.

Wij hopen dat we iedereen na 1 september snel weer te zien en dat we onze activiteiten weer kunnen oppakken. Wij houden jullie op de hoogte via onze site en social media!

Mei 2020 - World cup 26 juni / 3 juli 2020 uitgesteld  

 

In de afgelopen periode is er hard gewerkt om onze deelname aan het eerste IFCPF World Cup toernooi te realiseren. We zijn nog steeds goed op weg en zijn onze donateurs en sponsors ontzettend dankbaar voor hun financiële ondersteuning. We hebben hierdoor onze deelname officieel kunnen doorgeven aan de organisatie! In verband met de corona crisis is het World Cup toernooi echter uitgesteld. Uiterlijk 31 juli zal het besluit worden genomen of het toernooi dit jaar nog zal plaatsvinden of dat het wordt verplaats naar 2021. We houden jullie op de hoogte!

April 2020 - Sneak preview kleding 

 

Leuk nieuws! De nieuwe kleding is binnen! Alvast een sneak preview van hoe de outfit eruit gaat zien.

De Oranje CP-voetbal vrouwen kunnen straks weer stralen in hun nieuwe tenues! Wij bedanken de sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt: JAKO & Rabobank

April 2020 - ANBI Status 

 

Fantastisch nieuws! De Belastingdienst kent ons per oprichtingsdatum de ANBI-status toe! 

ANBI geeft aan dat Stichting CPVV een algemeen nut beogende instelling is. Dit betekent dat 90% van onze activiteiten het algemeen belang dienen. De ANBI-status heeft een aantal financiële voordelen. De belangrijkste voor onze inkomsten zijn de volgende:
- Een ANBI betaalt geen erf- of schenkbelasting;
- Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

 

Oftewel: dit geeft ons nog meer mogelijkheden om iets moois te creëren voor alle sportieve vrouwen met CP of NAH in Nederland!

FEBRUARI 2020 - DE World Club van 100! 

 

Dit jaar wordt de eerste IFCPF World Cup 2020 Female georganiseerd. Voor het eerst in de geschiedenis komen CP-voetbal vrouwenteams uit heel de wereld bij elkaar om tegen te strijden om de wereldbeker. Enkele landen die deelnemen zijn Denemarken, Spanje, Japan, de Verenigde Staten en Australië. Ons team wil heel graag aanwezig zijn bij dit baanbrekende evenement.

 

Om hier aan mee te doen hebben we uw steun nodig! 

 

Als u € 100 doneert hoort u bij de 'World Club van 100'!! U krijgt hier een speciaal plekje op onze website en wordt overladen met bedankjes van alle speelsters! De World Club van 100 zorgt dat deelname aan de IFCPF World Cup 2020 een stuk dichterbij komt!

JANUARI 2020 - Nieuwe trainingen gepland! 

 

De winterstop is voorbij en de eerste trainingen zijn alweer gepland! Wij zijn in 2020 van harte welkom bij v.v. Cabauw. Ook volgen er een aantal oefenwedstrijden op verschillende locaties in Nederland. En werken we toe naar de IFCPF World Cup Female 2020 in Spanje. 

 

Het team gaat er een topjaar van maken met allemaal leuke activiteiten en ervaringen. De staf, speelsters een ouders hebben er super veel zin in! Meedoen? Neem contact op!

 

Bij het programma kan je kijken naar de nieuwe geplande trainingen.