Doneren-Sponsoren

Voetballen draagt bij aan de gezondheid en geluksgevoelens, vriendschappen en persoonlijke ontwikkeling. Ook voor kinderen, jongeren en volwassenen met CP of NAH.

Stichting CPVV is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. Wij werven middelen in de vorm van sponsoring, donaties (giften), subsidies en bijdragen van vermogensfondsen.

 

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de Stichting CP-Voetbal Vrouwen?

 

doneren

Doneren kan zowel materieel, immaterieel als financieel. Wilt u een leuk uitje doneren, materiaal of uw vaardigheden? Neem contact met ons op.

Wilt u ons financieel steunen, dan kunt u doneren* door een bedrag over te maken naar:

Bankrekeningnummer:  NL89 RABO 0351 0226 35
Ten name van:                Stichting CP-Voetbal Vrouwen

sponsoren

Stichting CPVV is altijd op zoek naar sponsoring. Wij proberen wat leuks terug te doen voor de middelen of het geld dat gesponsord wordt. Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar een leuke samenwerking.

Contact

JANUARI 2020 - SPONSORS ondersteunen OPRICHTING stichting!

 

Stichting CP-Voetbal Vrouwen is opgericht in januari 2020. Onze dank gaat uit naar onze sponsors voor de waardevolle (financiële) ondersteuning om dit mogelijk te maken! Wij bedanken RadSupport, Notariskantoor Van der Hammen, Advies in Geldzaken en Berdine voor hun bijdrage. Ook bedanken wij v.v. Cabauw voor het ter beschikking stellen van hun velden.