Doneren-Sponsoren

Voetballen draagt bij aan de gezondheid en geluksgevoelens, vriendschappen en persoonlijke ontwikkeling. Ook voor kinderen, jongeren en volwassenen met CP of NAH.

Stichting CPVV is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. Wij werven middelen in de vorm van sponsoring, donaties (giften), subsidies en bijdragen van vermogensfondsen.

We zijn blij met iedere bijdrage, zodat onze speelsters met passie hun favoriete sport kunnen blijven beoefenen en wie weet kunnen we met uw steun naar de IFCPF World Cup Female in Spanje!

 

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de Stichting CP-Voetbal Vrouwen?

 

doneren

Doneren kan zowel materieel, immaterieel als financieel. Wilt u een leuk uitje doneren, materiaal of uw vaardigheden? Neem contact met ons op.

Wilt u ons financieel steunen, dan kunt u doneren* door een bedrag over te maken naar:

Bankrekeningnummer:  NL89 RABO 0351 0226 35
Ten name van:                Stichting CP-Voetbal Vrouwen


* Wilt u specifiek doneren om deelname aan de IFCPF World Cup in Spanje mogelijk te maken? Laat ons dit dan weten via onderstaand reactieformulier. Wij spreken graag met u af wat wij met uw donatie doen wanneer wij niet kunnen deelnemen omdat wij de funding niet rond krijgen.

'World club van 100'

Als u € 100 doneert, hoort u bij de 'World Club van 100'!! U krijgt hier een speciaal plekje op onze website en wordt overladen met bedankjes van alle speelsters!

De World Club van 100 zorgt dat deelname aan de IFCPF World Cup Female een stuk dichterbij komt!

Wordt u lid van de World Club van 100?

 

Op weg naar de World Cup 2o21!

Nu we onze deelname officieel bekend hebben gemaakt is het nog afwachten wanneer het toernooi gaat plaatsvinden. We zullen zo snel mogelijk de nieuwe data communiceren. We hebben voor de deelname aan het evenement Euro 18.000,- nodig en daar zijn we bijna!

Op dit moment staat de teller op:

sponsoren

Stichting CPVV is altijd op zoek naar sponsoring. Wij proberen wat leuks terug te doen voor de middelen of het geld dat gesponsord wordt. Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar een leuke samenwerking.

Contact

JANUARI 2020 - SPONSORS ondersteunen OPRICHTING stichting!

 

Stichting CP-Voetbal Vrouwen is opgericht in januari 2020. Onze dank gaat uit naar onze sponsors voor de waardevolle (financiële) ondersteuning om dit mogelijk te maken! Wij bedanken RadSupport, Notariskantoor Van der Hammen, Advies in Geldzaken en Berdine voor hun bijdrage. Ook bedanken wij v.v. Cabauw voor het ter beschikking stellen van hun velden.